Etichete

Good-bye-2015-Welcome-2016-Images

15 lucruri minunate pe care le-am făcut și vi le sugerez și vouă. Ne trebuie atât de puţin ca să fim fericiţi:

1 Zâmbește- în fiecare zi poţi găsi un nou motiv ca să faci asta. Dacă am fi mai diplomaţi și ne-am respecta unii pe alţii ne vom face viaţa mai ușoară. Am observat că un zâmbet dăruit îmi aduce o satisfacţie enormă la sfârșit de zi.

2 Plănuiește o mini-vacanţă împreună cu părinţii tăi- Ȋţi amintești entuziasmul pe care îl trăiai în copliărie când ai aflat că tocmai părinţii tăi ţi-au dat bani să te alături de ceilalţi colegi în excursie? Cu siguranţă ar fi la fel și pentru ei să viziteze o nouă ţară, să descopere o nouă cultură și mai ales să petreacă un pic de timp alături de copii.

3 Vizitează Copenhaga- (dacă nu ai făcut-o încă)- un loc perfect să-ţi încarci bateriile, să mergi pe străzile ce par dintr-o poveste descrisă cu mult tact de Hans Christian Andersen. M-am îndrăgostit de acest oraș.

4 Descoperă gustul copilăriei: nu refuza niciodată, chiar dacă poate ești la dietă, îngheţată la cornet, turtă dulce, vată de zahăr pe băţ, zahăr ars, ciocolata Rom și alte mii de minunăţii.

5 Citește, Citește chiar dacă pare old-fashion. Anul acesta am descoperit doi noi scriitori care m-au determinat să le citesc toate cărţile: Carlos-Ruiz Zafon și Gillian Flynn.

6 Pregătește o ședinţă foto de logodnă. Tocmai ce ai aflat că prietena ta cea mai bună, sora, a spus DA, fă din acest eveniment unul memorabil. Fă-le o surpriză și creează un moment artistic de neuitat. Cu siguranţă îţi vor mulţumi. Ce ai nevoie? Să le știi povestea și să încerci să reproduci cererea de căsătorie cât mai identică.

7 Fii măcar odată în viaţă domnișoară de onoare vs cavaler- te vei implica în organizarea evenimentului, vei fi alături de tinerii căsătoriţi și vei trăi niște emoţii de neimaginat.

8 Fă ceva pentru bunicii tăi- nu vor fi pentru întotdeauna aici pe Pământ. Fă-le o vizită neaunţată, trimite-le scrisori, cumpără-le un tort și sărbătorește cu ei 89 ani de viaţă, împliniri și bucurii.

9 Fă o surpriză unui prieten- un cadou mai neconvenţional sau niște sarcini destul de greu de împlinit. Vă dau un exemplu:

Bilet 1: Ca să primești acest dar minunat din partea noastră trebuie să:

Bilet 2: Trimiţi 8 mesaje cu acest text: “Astăzi este ziua mea, mă îmbăt și nu-mi pasă de nimic.”

Bilet3: Să ne povestești cele mai mari nebunii pe care le-ai făcut în viaţă.

Bilet 4: 38 Motive pentru care iubești femeile/bărbaţii

8/10 fiind data nașterii și 38 vârsta. Multă inspiraţie!

10 Privește-te într-o oglindă care deformează- dacă ai alături un prieten la fel de nebun ca tine, distracţia va fi garantată. Câteva zile vei evita toate oglinzile pentru că te vei trezi că zâmbești la toate. Trebuie încercat.

11 (800 de ani Magna Carta)- dacă nu aveţi posibilitatea să vizitaţi Catedrala din Salisbury, unde se află unul din primele exemplare, măcar să vă decumentaţi. Este un document inedit. Pe acest document s-a fondat drepturile omului.Magna Carta îmi inspiră: justiţie, egalitate, dignitate, libertate, aceleași drepturi pentru toată lumea, pace în lume.

12 Odată pe an/lună/săptămână- depinde de posibilităţi și timp, mergeţi într-un loc unde nu aţi mai fost până acum, vă veţi relaxa și vă veţi întoarce cu mai multe amintiri de împărtășit cu cei dragi.

13 Mergi la un târg de Crăciun- vei trăi cu adevărat o zi de poveste și vei găsi și cele mai minunate cadouri pentru cei dragi.

14 Descoperă bucătăria turcească- nu-ţi fă griji dacă nu te poţi opri din mâncat chiar dacă simţi că ești plin.

15 Fă un obiectiv din aţi revedea oamenii dragi sufletului tău- știu că trăim mai mult în mediul virtual dar nu uitaţi că cele mai frumoase povești se spun la un pahar de vin iar cele mai dulci cuvinte se șoptesc la ureche.