Etichete

 

 

Dacă jumătate din mame din lumea asta ar fi ca TINE, lumea ar deveni mai bună.
Ne-ai ajutat să ne îndeplinim visele și dorinţele, ne-ai ajutat să ne descoperim și să ne acceptăm, ai fost alături de noi în orice etapă din viaţă, ne-ai îndrumat cu sfaturi și nu ne-ai interzis nimic. Ai fost alături de noi la victorii și la eșecuri, nu ne-ai reproșat niciodată nimic, ne-ai încurajat să luptăm cu adevărat pentru ceea ce nedorim, ne-ai învăţat ceea ce nici o școală din lumea asta nu ne poate învăţa: compasiune, iubire, pace și înţelegere.
Ai crezut în noi și ne-ai inspirat încrederea și stima de sine. Am devenit ceea ce suntem doar datorită ţie.
Ai făcut numeroase sacrificii pentru noi, dar niciodată nu te-ai plâns că ţi-e greu sau este imposibil. Nimeni nu ne putea oferi mai mult decât ne-ai oferit tu, nimeni nu ne putea da iubirea și căldura sufletească.
Dacă privesc în ochii tăi văd și înţeleg ceea ce înseamnă sacrificiu. Dacă te ascult înţeleg înţelepciunea cuvintelor tale.
Fiecare parte din noi e o parte din tine, fiecare parte din corpul tău scrie o poveste iar tu ai făcut ca acea dorinţă pe care o porţi în suflet să se realizeze.
Poate că ceilalţi “copii” se pot mândri că mamele lor sunt: medici, avocaţi, profesoare, au o carieră de succes, eu sunt mai fericită decât toţi pentru că am o mamă perfectă, căruia i-aș putea oferi toate medaliile de aur și toate florile și nu ar fi suficient.
Știu că tu ești fericită când noi zâmbim, că ești tristă când noi suferim, trăiești împreună cu noi aceleași emoţii. Pentru noi ești cea mai bună mamă din lume.
Mi-aș dori enorm să fiu și eu peste ani măcar un sfert din ceea ce ești tu și din ceea ce ai realizat.
Uneori fericirea îi mai aproape de noi decât credem dar din păcate nu știm să o preţuim
Te iubesc enorm!

DSC_0061