Etichete

,

aripi-de-inger[1]

La 15 ani ai în faţă toată viaţa. Ai atâtea vise, atâta energie, atâtea planuri, atâtea speranţe. La 15 ani nu accepţi cu ușurinţă NU și nu te dai atât de ușor bătut. Martina a luptat până în ultimul moment pentru viaţa ei. S-a agăţat de ea, s-a târât după ea, a implorat să mai rămână, a strâns din dinţi când boala a înfrânt-o.

Într-un control de rutină a aflat că are o tumoare pe creier. Nu s-a întrebat niciodată de ce ea ci a zis că sunt destul de puternică să lupt doar că uneori până și cei mai curajoși oameni mor.

Dacă ai fi cunoscut-o pe Martina ai fi iubit-o instant. Era o fiinţă caldă, iubitoare, prietenoasă, visătoare, plină de energie, zâmbăreaţă. Iubea dansul, iubea viaţa.

Martina nu a știut că viaţa ei va fi atât de scurtă pe Pământ dar atât cât a trăit a trăit intens fiecare clipă.

Martina nu a avut șansa la o viaţă mai lungă. Nu a avut posibilitatea să-și vadă visele îndeplinite, nu a avut timp… noi îl avem dar nu îl preţuim. Dintre toate bogăţiile lumii, timpul este cel mai preţios. Ce faci cu timpul tău? Ce ai face dacă ai ști că mai ai puţin de trăit? Cât de mult preţuiești viaţa pe care o trăiești?

Sunt oameni ce luptă până la ultima bătaie de inimă și sunt oameni ce renunţă la prima lovitură. Vreau să fiu în categoria ce luptă, ce trage de viaţă până la ultima picătura.

Martina și alţi oameni ce i-am pierdut m-au învăţat să apreciez viaţa, să lupt pentru ea, să fiu fericită că inima mea bate, să îmi doresc mai întâi sănătate și restul după.

Draga mea, tu ai fost minunată pe pământ dar în cer ești înconjurată de îngeri. Aripile tale cresc și ating pâmântul cu ele.

Ai lăsat un gol în vieţile oamenilor ce i-ai atins cu dragostea ta!

 

Un mesaj de la Martina pentru oamenii ce au iubit-o!

 

Îmi cresc aripile și aș vrea să-ţi ating obrazul mamă, să-ţi șterg lacrimile.

Îmi cresc aripile și aș vrea să pot zbura în casa ce am copilărit.

Îmi cresc aripile și sunt liberă, am un cer de explorat și o lume de vegheat.

Îmi cresc aripile în locul unde obișnuia să-mi bată inima!