Poate că aţi fost ocupaţi și nu aţi sărbătorit Saint Valentine sau poate sunteţi mai tradiţionali și vreţi să sărbătoriţi Dragobetele.

Oricare ar fi motivele voastre, vă invit să petreceţi un weekend în doi cu persoana iubită.

Dacă aveţi chef de aventură, vă faceţi bagajele pe fugă și fugiţi la munte. Căutaţi o cabană neaparat cu șemineu, faceţi drageste, beţi cea, staţi la povești, admiraţi peisajul, faceţi oameni de zăpadă, băteţi-vă cu zăpadă ca în adolescenţă, fugiţi pe pârtie, închiriaţi o săniuţă, exact ca în copilărie, beţi vin fiert, suflaţi peste mâini ca să vă încălziţi, mergeţi la saună, terme sau pur și simplu staţi îmbrăţișaţi în pat toată ziua.

Dacă nu vă permiteţi un weekend la munte, rămâneţi acasă, aprindeţi lumânări parfumate, trageţi jaluzelele, descoperiţi noi locuri unde aţi putea face dragoste, închideţi telefoanele, faceţi clătite, faceţi baie împreună, masaj/spa, relaxare, pictaţi-vă, uitaţi-vă prin pozele voastre, rescrieţi iubirea voastră.

Pentru cei mai puţin norocoși, care își trăiesc iubirea la mii de kilometri distanţă, scrieţi-vă scrisori, trimiteţi flori, ciocolată, purtaţi hainele iubitului (cu siguranţă aveţi un tricou sau cămașă rătăcită prin garderobă), vorbiţi până în zori la telefon, împărtășiţi-vă cele mai năstrușnice fantezii, trimiteţi-vă melodii de dragoste, faceţi planuri, faceţi dragoste prin telefon, aţi încercat vreodată?

Dacă sunteţi singuri și nu aveţi cu cine împărtăși un weekend romantic, răsfăţaţi-vă cu cea mai mare prăjitură din cofetărie, purtaţi acea lenjerie sexy ce aţi cumpărat-o de câţiva ani și nu aţi avut ocazia să o purtaţi, mergeţi la teatru, cinema.

Iubiţi-vă oamenii, partenerii de viaţă dar neaparat nu uitaţi să vă iubiţi pe voi înșivă cu toate defectele și micile imperfecţiuni pe care le aveţi.

Un weekend plin de iubire să aveţi!